Halaman

Peminat Setia ku..

Ahad, 17 April 2011

CONTEST PENCARIAN PREEGY MOM YANG TERHANGAT LAGI TERPESONA

Assalamualaikum semua kawan2..
Murni harap hari nih semuanya berada dalam keadaan sihat2 hendaknya..
Murni hari nih kureng sihat sikit sakit kepala dari semalam belum hilang2 lagik.. Rasa dalam kepala macam ada batu.. Bila tunduk kepala rasa macam nak jatuh..
Murni jarang sakit kepala tapi tak tau la kenapa sakit sangat hari nih..
Semalam murni minum nescafe ais agaknya sebab tuh kot sakit kepala nih..
Korang boleh minum nescafe tak..Sesetengah orang tak boleh kalau tak minum nescafe sehari..
Murni baru minum sekali dah sakit kepala..huu..

Apa hal murni nih tajuk entry CONTEST PENCARIAN PREEGY MOM YANG TERHANGAT LAGI TERPESONA tapi tulis bab sakit kepala minum nescafe plk.. kO nak apa murni..
Keh3..Sebenarnya murni nak mintak tolong korang ckit..
MyEm0.Com
Murni masok Contest Pencarian Preegy Mom Terhangat Lagi Terpesona.. Oleh yang demikian murni nak mintak tolong korang like pic murni..uhuk tak tau la boleh menang ka tak.. Orang lain dh beratus like murni baru nak masok.. Cara2 untuk mengLIKE tengok kat bawah k.

Step 1: Korang kena 'LIKE' page nih dulu.. 
Step 2: Korang 'LIKE' pic murni plak..


Klik kat pic murni k..
Terima kasih semua korang memang baik sgt2 muahhhh...

Selasa, 12 April 2011

Cik Zai Penang Giveaway....


Giveaway datang lagik..jom kita pakat join ramai2.. Cik Zai Penang Giveaway....
Syarat-syarat penyertaan Giveaway adalah seperti berikut..
1-Warganegara Malaysia yg beralamat di Malaysia dan mesti mempunyai blog.
 Ya..ya saya orang malaysia dan mempunyai blOg..
2-Klau rajin follow la blog Cik Zai....tak paksa
 BetOi ka tak paksa sapO tak pOllOw sahih tak menang heee... 
3-Buat entry bertajuk Cik Zai Penang Giveaway
Done..
 4-Copy & paste banner di bawah dalam entry & sidebar blog anda dan linkkan sekali.
Done..
5-Sila tinggalkan link entry anda kat komen ya.
 Done gak..
6-Takyah tag kawan-kawan.Klau nak tag...dipersilakan.
Kak bitt nih bagus la tak suka paksa2 org..

Isnin, 4 April 2011

GEGAR 1 RIBU BLOG APRIL BERMULA




Uhuk..memang menyesai pun baru ja pasan abg ben buat segmen baru..
Entah yg keberapa ratus tah.. 
Harap2 masih diterima penyertaan blog nih...

Ahad, 3 April 2011

Minyak petrol RON97 naik lagi


Sekali lagi, minyak petrol RON97 dinaikkan harga sebanyak 20 sen seliter mulai tengah malam ini, menjadikan harga barunya meningkat kepada RM 2.70 sen seliter. Kenaikan itu bagaimanapun tidak melibatkan minyak petrol RON95 di mana ianya kekal pada harga RM 1.90 sen seliter. Antara alasan yang diberikan kerajaan tentang kenaikan harga minyak RON97 itu ialah kesan dari kenaikan harga minyak di pasaran dunia sejak kebelakangan ini berikutan krisis di Timur Tengah.


Nasib baik minyak petrol RON95 tak naik harga jugak. Kalau naik jugak harga minyak petrol RON95 alamat aku naik gerek la lpas nih.. Kesian kan kat kita semua..


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...