Halaman

Peminat Setia ku..

Khamis, 26 Februari 2009

ADA JUGAK ORANG MINAT yerr...




Rehat aku plan nk kuar mkn ngan B aku sekali d sbbkn kesilapan aku
kami x jadi kuar sekali.Makan tdi aku,mak ngan akak sulOng aku.SO apa
lg klu kami ank beranak bkumpul sekali ada ja citer yg kuar.tapi lain plk
klu kami mkn ramai2 ayah aku ada sama sunyi sepi sapa pn x brani nk ckp heee..
Tdi masa mkn mcm2 citerr kuar yg aku nk tgelak citerr yg last sekali akak aku
punya citerr.akak aku kata hari 2 masa aku p check kandungan aku kat klinik.
kwn akak aku ada tnya pasal pandas kat akak aku.rupanya kwn akak aku 2 satu sekolah.
Yg lawaknya kwn akak aku 2 buat pgakuan yg sgt2 la jujur kata dulu msa sekolah dia minat sgt dgn pandas aku 2.Dh la masa 2 aku ngah kalut2 mkn sbb dh lwat apa lg
tsembur smua mknn yg ada dlm mulot aku 2.truk btoi kwn akak aku 2 yerr x malu kerr.
Mak aku sempat lg tnya jeles kerr?Aku jawab mna ada.

Selasa, 24 Februari 2009

BYEE...BYEE...huuu



BYEE SEMUA KASEH BLIK DLU.BYEE AKAK BYEE ACIK.
NANTI KORANG BALIK LEKLOK K.SALAM...

Akak,Acik N KASEH...


glitter-graphics.com

KAMI AKAN JADI SAHABAT BAIK SAMPAI BILA2.
WLUPN BERJAUHAN NAMUN KAMI TETAP DEKAT D HATI.
SEMOGA HUBUNGAN INI BERPANJNGAN AMINNN..
DAN SEMOGA SUATU HARI NANTI KAMI DPAT BERTEMU
BERTENTANGAN MATA.

NAK BALIK DAHHH....


glitter-graphics.com

jam menunjukan pukul 4.30pm ermm...selalu klu time2 mcm nih aku suka sgt.
Tpi hari nih rasa mcm x best ja.mcmna la aku nk buat muka dpan yerr nnti.
Blik kja jap lg nk p jitra nk hntar keta masuk workshop nk cat keta aku blik
bg ilang calar2 kata yerr keta aku mayak calar.Elehh...klu blikn aku keta bru pn
aku x mkn saman tau.

HANYA KAU KESAYANGAN KU...


glitter-graphics.com

Wlupn yerr bg aku marah dan sakit hati.Tapi bg aku kungfu panda adalah kurniaan yg terbaik buat aku.aku tulis apa yg berlaku nih bukan tujuan aku nk bgtau kat org yg yerr pragai x elok.tpi cuma nk bg hati aku ok cikit dgn aku bcerita kat blog nih. pastue ada geng cekOdOk basi tomen ngan bg nasihat aku happy sgt.YErr.. mukan x baik cuma yerr pn manusia biasa yerr x tahu aku marah klu yerr tahu msti yerr x buat mcm 2
aku syg sgt2 kat yerr..akhir sekali maafkn ayg erkk..abg sbb kutuk abg kat cni.
laaa...laa..

MAJUK Sakan..


glitter-graphics.com

Semalam klu x sbb mak yerr ada kat umah x higin aku kuar blik.Lpas mndi solat
aku mkn buah pelam smpai hbs sbiji.sbenarnya aku lapo.dh la mkn nasik pn x hbs.
smbil mkn smbil brak ngan mak yerr.aku skadar angguk ja.x de mood aku nk smbng.
hbis mkn pelam aku mkn ais cream,pastue mkn kopok hbs mkn kopok aku rasa peyot aku dh kyang ckit.lpas 2 aku p tgk tv cite ANAK BETONG x best pn.tgh asyik tgk tb hp abg rick bunyi bla dgaq ja bnyi hp aku dh tau sgt dh 2 tndanya jap lg msti yerr nk kuar.
btoi tekaan aku..meyampah besar aku.dh hbs cite antu 2 aku tgk plk cite cina.aku ambik kputusn nk tnggu yerr blik.msa asyik tgk tv mak yerr ckp nk msok tdo dh tnggal la aku sorng tgk tv.tunggu pnya tnggu peyOT aku lapo blik.aku masuk dapur apa la yg blh aku mkn lg. aku ambik kputsn mkn meegi ja.lpas sdah mkn yerr x blik lg jam dh mnunjukn pkul 11.30pm.x perr tnggu lg aku tlena jap bla tjaga jam dh pkul 12.00am blm blik lg dgn kcewanya aku msok bilik dan tdo buang masa ja tnggu yerr sronok2 smbng ngan kwn yerr aku pulun dok tnggu.tido lg bagus.huuu...

Bawak kete sendiri..



Hari nih aku ngan abg rick mai teja asing2.yerr..bawak keta yerr
aku bawak keta aku.best jgk bawak keta sendiri hari nih blh la aku
lpaskn tension aku nih.Semlm aku majuk ngan abg rick aku pn compius
naper aku nk majuk.Tpi apa aku peduli jnji hati aku senang bila aku
majuk.masa blik teja kmarin yerr ajak aku mkn bhun sup bawah titi.
yerr..kata yerr blm mkn.



Terharu aku,rasa serba salah sgt sbb aku marah yerr lmbat hntar nasik rpanya yerr
pn blm mkn.Kemarahn aku makin pudar.Msa oder mkn abg rick blh plk tnya aku nk mkn kerr x.bila aku ckp nk yerr ckp kn tdi bru ja mkn nasik.Ape nih malu la..adk yg ambik oder 2 syum ja.aku pn ckp minum dh la.kempunan aku nk mkn bhun sup.
dgn sedih dok tgk yerr mkn tiba2 aku rasa nk marah blik kat yerr.aku ambik kputusan
nk majuk blik...sampai ke hari nih..

RINDU la kat KAMPUNG AMAN...



Dlu masa kami mula2 jadi kawan kami semua knal kat
KAMPUNG AMAN.kat ctu best sgt rmai kwn.kami selalu naik doi sama2
pukul2 org mmang kja kami la heee...pastue selam sampai lemas.
Sebut pasal KAMPUNG AMAN nih aku teringat plk kat abg tas heee..

Isnin, 23 Februari 2009

Duitt...Duitt...

Segai betoi ym nih hntar pic satu pn x lepas.akak nih la pic 2.

BORINGGG...TolonG...Aku BORINGG..



awat la hari nih aku rasa boringg sgt smpai
smua student aku marah.Selalunya aku sabar ja
klu lepa buat pragai yg mnaikn darah aku nih.
Tpi hri nih x blh silap ckit smuanya aku kick.
Kick ngan ayat ja la.Ades..Boringg..

Ahad, 22 Februari 2009

Kelas..KElas..KELAS...



Huuu...ada kelas plk pg2 mna aku nk lepak nih dh la
hari nih org hntar klu aku bwak keta blh p kat B aku.
So,terpaksa la aku p kat mmber aku yg sorg lg 2.
penat gila mdaki tngga dlm keadaan aku yg mcm nih.

Khamis, 19 Februari 2009

tgk la color baju sama naik ngan baju.ish..nih yg nk marah kat kunfus pandas nih.
org dh pesan boh cat color lembut ja..
mata bertentang...mcm filem hindustand plk haa..haa..

jempOt makan....bertambah sedap mkn ada org suap nih..

nih la pelamin aku heee...masa nih control ayu hbis aku.
ye la wlu pn x satu malaysia tgk aku tawen tpi cantik mau manteen..
ermmm..time nih yg best nih..dapat kucupan pertama.
jgn jelOs geng cokkodOk baSi.kuii..kuii..
Acara menyarung cincin.Sempat jgk aku jeling tgk cincin aku mayak batu x??
nasib baik cantik..
penyerahan mas tawen.cukop kerr nih..


masa nih sedih sgt..dh jadi minik org aku dgn sekali lafaz ja terrer kn pandas aku.hee..
Belum sempat taok kadi kata apa lg.Aku ngan sepantas kilat terus saing.
i do...kata aku heee...gelojoh sungguh.anak sapa la erkk..

Tayang GamBar Tawen hee...


Nih la hari bersejarah buat aku.masa nih kunfus pandas ngah di temuramah oleh tok kadi.
masa nih yerr ketaq tahap gaban dh.klu x caya korang tgk la tgn yerr 2 asyik di gengam ja.
ciann...

Selamat Pagi Semua..

Harap2 hari nih semua sihat2 sokmO.aku alhamdulillah sihat.
smlm pening kepala aku dengaq kunfus pandas dok beleteaq pasai
politik pilihn raya kecil bkit selambau la jap plk bukit gantang.
aku yg x berapa minat pasal politik nih macam burung pelatuk ja
mengiakn smua kata yerr.haa...2 x termasuk bab isu pasal pic tOtt..
2 lg.sambil dgaq yerr bercerita aku bfikir mcmna la aku nk melepaskn diri
akhirnya aku dapat satu akal dgn manjanya aku mencelah..
Kaseh:"abg..tdi abg ckp nk basuh motorkn?
Kunfus Pandas:sambil menepuk dahi"Ala abg lupa plk.dgn pantas yerr
kuarkn motor yerr.
Hee..aku berjaya.

Rabu, 18 Februari 2009

Nak Bagi Apa errkk..

Lagi 2 hari genap la usia kunfus pandas yg ke shuu..rahsia.
tadi aku dah temu ramah akak aku pengalaman dia bab2
bg hadiah nih.memandangkn nih pertama kali aku nk celebare
besday dia.Tue yg membuatkn aku compius bagat nak bg apa
utk buat dia happy.aku harap sgt geng2 cekOdOk baSi dpt
bg beberapa buah fikiran utk aku.plss...

Hari nih aku x sihat sikit...

dari semlm lg aku rasa x berapa sihat.smlm aku sakit peyOt.
hari nih rasa x selesa ja rasa loya.aku dh x larat ngan semua nih.
tapi aku x blh mengalah demi ank aku.berani buat berani tanggung la kn.
ades...huhu...



Selasa, 17 Februari 2009

kungfu panda ngan anak2 buah sebelah akak2 aku

ades..penatnya..

Fuhh...semagat aku hari nih edit blog.tpi aku tgk hasilnya x la santik sgt pn
cian aku.Hari nih nk mkn apa erk tadi aku rasa mcm lapar bhun sup.
smlm kungfu panda ada pebarisan kat padang kawat uum.Cian kungfu panda smlm ujan lebat
nasib baik aku x ikOt.

Isnin, 16 Februari 2009

haaaa...haaa...

dah dekat nk blik baru aku boleh edit blog aku.gila pnya tenet.
start dari pukul 1 tadi aku asyik makan ja.mulut aku x bhenti
menguyah mkn pelam la,buah meera la,buah jambu la.
aku pun heran mulut aku nih x penat ka .

Khamis, 12 Februari 2009

hee...aku baru buat blog

aku tengok semua geng2 aku dh buat blog.
so aku apa lg dgn penuh minatnya cuba buat juga.
berkat tunjuk ajar b terhasil la blog nih.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...