Halaman

Peminat Setia ku..

Selasa, 8 November 2011

Happy Anniversary to me..


Assalamualaikum..

Hari nih 08/11/2011 genap 3thn aku menjadi seorang isteri.. Dalam tempoh 3thn aku telah memiliki sepasang cahaya mata.. Alamdulillah syukur padaNYA..Insyallah akan aku pikul tanggungjawab yg diberi utk terus hidup bersama kalian yg kusayang..


Macam tak percaya plak dh 3thn bersama suami tersayang.. Suka duka gelak & menagis semuanya sudah aku rasai.. Sebuah kehidupan yg sangat aku hargai & aku harap kami akan terus bahagia bersama..


Menjadi seorang isteri banyak mengajar aku erti kesabaran & pergorbanan...


Hadiah dari seorang suami.. Terima kaseh incik suami..

Rabu, 2 November 2011

KEKOk PLAK RASANYA..

Ades huhu..tak tau nak mulakan dari mana.. Untuk pengetahuan semua kawan2 muni dh selamat melahirkan
seorang bayi perempuan yg diberi nama Nur Liyana Haziqah pada 9/7/2011.. 
Alhamdulillah.. terima kasih yg tak terhingga diatas anugerah dariNYA.. Kini muni dh mempunyai sepasang cahayamata.. Muqriz dh genap 2 tahun 2 bulan ragamnya makin bertambah penat layan muqriz.
Asyik menguji kesabaran ibu ngan ayah ja.. 


 Nih la baby Liyana masa nih hari pertama di planet bumi..


 Tido yg sangat nyenyak


 Hye semua saya liyana


Cantik tak saya..

Hambek kO..

Asslamualaikum..
Semua apa khabar..dh lama rasanya tak menulis blog sekali dtg mOOd nk mengarang bukak2 blog Hambek kO..blog dh brubah weh.. Apa lg mcm budak tadika la jadinya..
Tekan tuh salah klik nih hilang hee...

Insyallah selepas nih muni akan kembali aktif mnulis blog.. 
Muni byk bnda nak cerita tapi skrg tak blh nak tulis byk.. Baby asyik meragam ja.. Dh penat ulang alik
masuk bilik..

Kita jumpa lagi nanti...  :)

Isnin, 30 Mei 2011

Tshirt terbaru bulan may

Semua tshirt yang dipaparkan berharga RM25.00 tidak termasuk wang pos..
Kalau ada yang anda berkenan sila tinggalkn komen dibawah..tq..

TS01

TH02

TH03


TH04

TH05

TH06

TH07

TH08

TH09

TH10

TH11

TH12
Selamat membuat pilihan..sebarang pertanyaan boleh hubungi 0174887707 Murni..

Ahad, 29 Mei 2011

PrOmosi

Promosi hebat untuk anda..
 Selamat Bershopping..

Dapatkan Segera..

Special untuk anda..

Hanya untuk anda..

Rabu, 25 Mei 2011

Handbag Keluaran Mei

Assalamualaikum semua..

Alhamdulillah pertama kali murni membuat entry untuk jualan handbag.. Pada kawan2 atau sesiapa saja yang berminat boleh la meninggalkan sebarang pertanyaan murni akan menjawab setiap pertanyaan secepat mungkin. Untuk mendapat tindak balas yang cepat dari muni bolehlah menghubungi murni di no 017 4887708..


RM 45.00
HB01
RM 45.00
HB02

RM 45.00
HB03

RM 45.00
HB04

RM 45.00
HB05

RM 45.00
HB06

RM 45.00
HB07

RM 45.00
HB08

RM 45.00
HB09

RM 45.00
HB10
RM 45.00

Ahad, 17 April 2011

CONTEST PENCARIAN PREEGY MOM YANG TERHANGAT LAGI TERPESONA

Assalamualaikum semua kawan2..
Murni harap hari nih semuanya berada dalam keadaan sihat2 hendaknya..
Murni hari nih kureng sihat sikit sakit kepala dari semalam belum hilang2 lagik.. Rasa dalam kepala macam ada batu.. Bila tunduk kepala rasa macam nak jatuh..
Murni jarang sakit kepala tapi tak tau la kenapa sakit sangat hari nih..
Semalam murni minum nescafe ais agaknya sebab tuh kot sakit kepala nih..
Korang boleh minum nescafe tak..Sesetengah orang tak boleh kalau tak minum nescafe sehari..
Murni baru minum sekali dah sakit kepala..huu..

Apa hal murni nih tajuk entry CONTEST PENCARIAN PREEGY MOM YANG TERHANGAT LAGI TERPESONA tapi tulis bab sakit kepala minum nescafe plk.. kO nak apa murni..
Keh3..Sebenarnya murni nak mintak tolong korang ckit..
MyEm0.Com
Murni masok Contest Pencarian Preegy Mom Terhangat Lagi Terpesona.. Oleh yang demikian murni nak mintak tolong korang like pic murni..uhuk tak tau la boleh menang ka tak.. Orang lain dh beratus like murni baru nak masok.. Cara2 untuk mengLIKE tengok kat bawah k.

Step 1: Korang kena 'LIKE' page nih dulu.. 
Step 2: Korang 'LIKE' pic murni plak..


Klik kat pic murni k..
Terima kasih semua korang memang baik sgt2 muahhhh...

Selasa, 12 April 2011

Cik Zai Penang Giveaway....


Giveaway datang lagik..jom kita pakat join ramai2.. Cik Zai Penang Giveaway....
Syarat-syarat penyertaan Giveaway adalah seperti berikut..
1-Warganegara Malaysia yg beralamat di Malaysia dan mesti mempunyai blog.
 Ya..ya saya orang malaysia dan mempunyai blOg..
2-Klau rajin follow la blog Cik Zai....tak paksa
 BetOi ka tak paksa sapO tak pOllOw sahih tak menang heee... 
3-Buat entry bertajuk Cik Zai Penang Giveaway
Done..
 4-Copy & paste banner di bawah dalam entry & sidebar blog anda dan linkkan sekali.
Done..
5-Sila tinggalkan link entry anda kat komen ya.
 Done gak..
6-Takyah tag kawan-kawan.Klau nak tag...dipersilakan.
Kak bitt nih bagus la tak suka paksa2 org..

Isnin, 4 April 2011

GEGAR 1 RIBU BLOG APRIL BERMULA




Uhuk..memang menyesai pun baru ja pasan abg ben buat segmen baru..
Entah yg keberapa ratus tah.. 
Harap2 masih diterima penyertaan blog nih...

Ahad, 3 April 2011

Minyak petrol RON97 naik lagi


Sekali lagi, minyak petrol RON97 dinaikkan harga sebanyak 20 sen seliter mulai tengah malam ini, menjadikan harga barunya meningkat kepada RM 2.70 sen seliter. Kenaikan itu bagaimanapun tidak melibatkan minyak petrol RON95 di mana ianya kekal pada harga RM 1.90 sen seliter. Antara alasan yang diberikan kerajaan tentang kenaikan harga minyak RON97 itu ialah kesan dari kenaikan harga minyak di pasaran dunia sejak kebelakangan ini berikutan krisis di Timur Tengah.


Nasib baik minyak petrol RON95 tak naik harga jugak. Kalau naik jugak harga minyak petrol RON95 alamat aku naik gerek la lpas nih.. Kesian kan kat kita semua..


Rabu, 30 Mac 2011

Segmen : Deco Deco Beng Beng Boong !



Assalamualaikum all..
Murni nak ucapkan terima kasih sangat2 kat abg ben kerana buat segmen yg best untuk blogger baru macam murni..alhamdulillah setelah juinkan diri dgn beberapa segmen yg abg ben buat murni dh dapat ramai kawan..
Rasa sangat seronok kerana dpat bertukar2 pendapat & ilmu.

Terima Kasih Jua Buat Semua Blogger Yg Sudi Melawat Blog Murni..

keep in touch ye..

Selasa, 29 Mac 2011

Hujan..

Agaknya pisang akan berbuah 2 kali ka nih hujan dari semalam tak behenti2 lagi..
Kat facebook dh kecoh takot banjir lagik sampai nak balik koja terpaksa pusing ikot jalan jauh..
Pagi tadi masa nak mai kOja tgk air dah penuh dalam bendang balik kOja entah boleh lalu lagi ke tak..


Ujan turun mencurah-curah tanda2 nak berhenti tak dak pun..tiba2 teringat baju kat penyedai dan kering ka tak.. Cd muqriz ala klu tak kering leceh la....Cd muqriz tak banyak hari2 kena basuh kalau miss sehari udah
tak boleh nak pakai untuk hari esok. Insyallah dalam usaha nak tambahkan Cd muqriz harap2 tercapai..


Ujan2 macam nih rasa malas nak bergerak perot pulak asyik lapO ja walaupun baru sudah makan tambah2
mak buyOng macam murni nih.. Kat lab pulak ada kelas yg lecehnya kali nih punya kelas kena tunggu...
Rehat pun tak sempat perOt pulak tengOk dari luar pn nampak bergelOra keh..lapo gamaknya..
Sabar erkk..syg balik koja nnti kita makan k..


Yess..kelas dah habis..boleh dengar lagu kuat2..

Berdikari..

Selamat pagi semua kawan2..ermm..maaf la 2 3 hari nih murni sangat malas nk tulis blog bukan tak dak cerita yg nak ditulis tapi tuh la bila penyakit malas datang jahanam semua..
Murni banyak blogwallking ja mencari kenalan2 baru best sangat dapat membaca & belajar byk ilmu bila blogwallking. Macam2 jenis kategori blog murni jumpa antaranya blog ibu2..blog abg machO..blOg awek Santik & blOg remaja yg sgt ceria..

Alamdulillah kandungan murni dah masok 6bulan peyOt pn dh makin besaq muqriz plk sukO sgt buat peyOt murni tilam dia...huhu..kena hati2 bila ngah baring2 tgk tv sbbnya muqriz slalu lari laju2 dari jauh terus dia terkam kat peyOt kadang2 tak sempat nk elak tapi bila elak takut dia plk yg jatuh mcm nangka busuk..
Letih jugak melayan anak bujang sorang nih tapi bila sehari tak dpt bermain atau tak dapat peluk2 dia.
Masa nak hantar dia ke rumah mengasuh mesti murni jadi sayu rasa berat nak lepaskan dia..

Muqriz sekarang dah pandai berdikari mungkin muqriz dah dapat rasakan kehadiran adk dia heee..
Murni selalu bgtau muqriz yg tak lama lagi dia bakal dapat adik setiap kali bagitau tentang adik muqriz mesti tersenyum macam kerang bucuk sambil tunjuk peyOt murni.. 
Sekarang muqriz dah tak nak orang suapkan dia makan dia nak makan sendiri. Budak2 kalau dah makan sendiri tau2 la kan habis bersepah nasik kalau kat umah sndiri ok lg tapi kalau kat kedai makan den malu sebab banyak mata yg memandang..

Meh tengok cara2 anak bujang makan..

Buat peh tuh..
Wah..sangat berselera dia makan..
Cepat2 makan kasi habis tak baik membazir nanti nasik teriyak..

‘’Random GiveAway Polo Wallet by darkbatman’’.


Assalamualaikum..
Selamat pagi semua.. meh juin  ‘’Random GiveAway Polo Wallet by darkbatman’’
klik pic wallet tuh k..



 Bila tgk wallet nih teringat wallet incik suami udah lusuh. Hari tuh masa p langkawi incik suami sruh murni pilihkn dia wallet tapi masa tuh murni gah majuk heee.. So muka ketat wallet tak jadi beli..Cian incik suami..
Kalau menang nanti murni nak jual wallet nih kat incik suami keh3...kaya la mak cik..



Isnin, 28 Mac 2011

"Jom Sertai Bloglist Blog Bdk Botak Bulan 4-6 2011"



Assalamualaikum...
Salam persahabatan Murni ucapkan kepada Budak Botak.. Murni turut sertai bloglist Budak bOtak harap2 penyertaan murni belum terlambat dan masih tersenarai dalam 100 bloglist terawal..
Murni telah dilahirkan sebagai seorang Perempuan..

Berminat untuk sertai klik pic dak bOtak kat atas tuh ok..



"Posing With Ur Love One - Giveaway"

 Jemputlah join kalau sudi..klik pic yg rOmantik tuh k.. Sebelum 31 March 2011...

 "Posing With Ur Love One - Giveaway"


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...