Halaman

Peminat Setia ku..

Ahad, 17 April 2011

CONTEST PENCARIAN PREEGY MOM YANG TERHANGAT LAGI TERPESONA

Assalamualaikum semua kawan2..
Murni harap hari nih semuanya berada dalam keadaan sihat2 hendaknya..
Murni hari nih kureng sihat sikit sakit kepala dari semalam belum hilang2 lagik.. Rasa dalam kepala macam ada batu.. Bila tunduk kepala rasa macam nak jatuh..
Murni jarang sakit kepala tapi tak tau la kenapa sakit sangat hari nih..
Semalam murni minum nescafe ais agaknya sebab tuh kot sakit kepala nih..
Korang boleh minum nescafe tak..Sesetengah orang tak boleh kalau tak minum nescafe sehari..
Murni baru minum sekali dah sakit kepala..huu..

Apa hal murni nih tajuk entry CONTEST PENCARIAN PREEGY MOM YANG TERHANGAT LAGI TERPESONA tapi tulis bab sakit kepala minum nescafe plk.. kO nak apa murni..
Keh3..Sebenarnya murni nak mintak tolong korang ckit..
MyEm0.Com
Murni masok Contest Pencarian Preegy Mom Terhangat Lagi Terpesona.. Oleh yang demikian murni nak mintak tolong korang like pic murni..uhuk tak tau la boleh menang ka tak.. Orang lain dh beratus like murni baru nak masok.. Cara2 untuk mengLIKE tengok kat bawah k.

Step 1: Korang kena 'LIKE' page nih dulu.. 
Step 2: Korang 'LIKE' pic murni plak..


Klik kat pic murni k..
Terima kasih semua korang memang baik sgt2 muahhhh...

7 ulasan:

deyna berkata...

singgah dari blog http://shares-something.blogspot.com/
..dah jd follower u..tata titi tutu

Cik Kamoo berkata...

singgah sini ... baca entri kamoo

aNNa maRdHiaH berkata...

singgah sini and follow . follow anna ea..
http://farhanamardhiah.blogspot.com/

salam kenal ..

AkmaFaizal berkata...

Singgah dari GHMB..good luck :)

Axie04 berkata...

gud luck ye
insyaallah ade rezeki tu

Farah Shamsudin berkata...

cumilnye bila murni preggy..:)

YuYun@HanleeYun a.k.a KuLaT_NaKaL berkata...

yun dah like page dan pic Murni...ngeeee~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...