Halaman

Peminat Setia ku..

Rabu, 30 Mac 2011

Segmen : Deco Deco Beng Beng Boong !



Assalamualaikum all..
Murni nak ucapkan terima kasih sangat2 kat abg ben kerana buat segmen yg best untuk blogger baru macam murni..alhamdulillah setelah juinkan diri dgn beberapa segmen yg abg ben buat murni dh dapat ramai kawan..
Rasa sangat seronok kerana dpat bertukar2 pendapat & ilmu.

Terima Kasih Jua Buat Semua Blogger Yg Sudi Melawat Blog Murni..

keep in touch ye..

7 ulasan:

farhana masdo berkata...

terjah dr segmen bro ben .
saye pmbace baru di belog kamuu ~ :)

jmpot singgah ma belog okay :)

farhana masdo berkata...

terjah dr segmen bro ben .
saye pmbace baru di belog kamuu ~ :)

jmpot singgah ma belog okay :)

pRiNCe berkata...

nice...entry...:)
thnx tau datng melawat...:)

awak dah join contest cabutan bertuah kat blog sy??

Faris Adli berkata...

pada pendapat aku, blog ni menarik, cantik, kemas. cuma kalau boleh warna tulisan untuk Favorites dan KisaH SukA DukA HiduP QaseH yang warna pink tu gelapkan sikit warnanya atau tukar warna lain. agak cerah warnanya. background dengan tulisan kena kontra sangat2

Hazrina Erin berkata...

singgah dr blog abg BEN!
nice blog^^

jom komen (:
http://whenisaidsomething.blogspot.com/2011/03/deco-deco-beng-beng-boong.html

sy da,awk bila? :D

mama comel berkata...

alala...comelnya baby...boleh kawan ngn aishah nnt..hehehe...btw,datang sini balas kunjungan kamoo...=)

nurul nabila bt medan berkata...

kamu ditag !
http://nabila-suka-contest.blogspot.com/2011/03/first-journey-contest.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...