Halaman

Peminat Setia ku..

Rabu, 16 Mac 2011

CONTEST Aksi Si Kecil Syok Tidur anjuran GuGu GaGa


 
 Assalamualaikum semua..
Tadik masa ngah blogwalking kat blog kawan2 aku terjumpa contest nih. Tetiba teringat sekeping gambar anak bujang aku masa umur dia 6bulan.. Dan aku dengan super rajinnya terus nak join contest nih..
Kalau korang nak join jugak pn blh syarat2 penyertaan sangatlah senang.. Macam biasa kalau korang nak join contest nih sila klik link kat bawah pic baby yg kiut itu k..

Untuk CONTEST Aksi Si Kecil Syok Tidur anjuran GuGu GaGa aku pertaruhkan pic ini..

Muhammad Muqriz Amjad Bin Rizal
1 tahun 7 bulan
13/08/2009

5 ulasan:

nUR_rOsALiNdA berkata...

Gambar yg 1st tu comel la..Hahahahah~ soooo cute ♥

Murni berkata...

hee..tuh pic tuan punya contest tuh..

nur amalina bt athman berkata...

kalau cakap ank imam sini..knl tak?

Murni berkata...

ooo..keh3..kenal2..

nur amalina bt athman berkata...

:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...