Halaman

Peminat Setia ku..

Khamis, 26 Februari 2009

ADA JUGAK ORANG MINAT yerr...




Rehat aku plan nk kuar mkn ngan B aku sekali d sbbkn kesilapan aku
kami x jadi kuar sekali.Makan tdi aku,mak ngan akak sulOng aku.SO apa
lg klu kami ank beranak bkumpul sekali ada ja citer yg kuar.tapi lain plk
klu kami mkn ramai2 ayah aku ada sama sunyi sepi sapa pn x brani nk ckp heee..
Tdi masa mkn mcm2 citerr kuar yg aku nk tgelak citerr yg last sekali akak aku
punya citerr.akak aku kata hari 2 masa aku p check kandungan aku kat klinik.
kwn akak aku ada tnya pasal pandas kat akak aku.rupanya kwn akak aku 2 satu sekolah.
Yg lawaknya kwn akak aku 2 buat pgakuan yg sgt2 la jujur kata dulu msa sekolah dia minat sgt dgn pandas aku 2.Dh la masa 2 aku ngah kalut2 mkn sbb dh lwat apa lg
tsembur smua mknn yg ada dlm mulot aku 2.truk btoi kwn akak aku 2 yerr x malu kerr.
Mak aku sempat lg tnya jeles kerr?Aku jawab mna ada.

5 ulasan:

Murni berkata...

aku nih x blh jadi pgarang novel tulis citerr pn serabut.harap2 smua fham la.

acik_cute berkata...

hehehe..ada gak minat o0o0..kalu cek jeles..jeles mcm tu ja la..x da la lebih2..benda hak kita dah kan2

pussy-meOw berkata...

bukan jeles terkejut.. wakakakaka. mesti adik hingat adik jer yg nk kat yer. ahaks. . adoi ja-at nyer jari aku type ni.. ampunn..

Murni berkata...

heee...pandai akak. jeles dalam hati ja B

pussy-meOw berkata...

kene la ader gak jeles tu kang yer kata x der perasaan susah plak kan .. adess

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...