Halaman

Peminat Setia ku..

Isnin, 1 Mac 2010

Gua Kelam...

Dah dua tiga kali aku cuba nk tulis blog..tapi x mnjadik..Aku x dak mood..
Rasa malas mguasai jiwa teruk betOi aku biaqkn rasa itu menyelubungi jiwa aku..
Tapi tadi aku dapat semngat dari mmber fb.Aku kembali mnulis wlupn ayat2
yg aku tlis mcm apa tah..aku harap sapa2 yg mbaca x bOring..

Cuti Maulidur Rasul kemarin aku ngan family mhabiskn masa bersama2 kat
Gua kelam perlis.
Kebetulan kakak aku yg sulOng nk jmpa kwn2 dia yg bru blik dari P.Langkawi..
kat jeti Kuala Perlis..Ayah ngan adk bOngsu x ikot sekali sbb lepa ada agenda lain.

Aku x singgah pn kat padang besaq wlupn jln utk ke Padang Besaq sehala ngan jln utk kerr Gua Kelam.

Sampai ja kat tempat mandi nih la bdak yg paling kalut sekali..
tgk la 2 bila di suruh seyum..Syiok sungguh tgk lepa mandi..
Sib baik aku ada anak klu x mau jgk aku jOin sekali..

Nih baby kakak aku yg no dua..
Nama baby nih Qistina baru 3bln..
Yg baju kuning 2 anak teruna aku. Muqriz ngah tgk sepupu2 dia mndi..
sampai sruh tgk camera pn dia x layan..


Akhirnya....tgk jgk camera..


Tudung belang tue kakak sulOng aku.
Yg Sorang lagi tue kakak no 2..

Anak ayah...

Bergerak nk masOk dalam Gua Kelam..

X sukO aku tgk pic nih nmpak aku gemuk ja..
ades apa nk buat nih..


Tinggi siOt gua nih takOt aku nk masOk..


Perjalanan utk ke seberang jauh jgk..
Penat aku..dkOng Muqriz kasut aku plk asyik
tersepit kat celah titi..nk tersebam dibuatnya..

Aku pas Muqriz kat panda.X sampai 5 minit panda dukOng
Muqriz terus tidOq
letih la tue..

Mak ngan kakak aku...


Anak2 buah yg aku syg..
Along bju belang oren..
angah baju oren
Alya baju belang merah..

Semua ada kecuali ayah dan dua adik lelaki..
Hubby kakak no 2 pn x dak dia keja..
Aku dimna..
Mana lg yg ngah ambik pic nih la..


kakak ngan hubbynya..

1 ulasan:

Cik Z@i Pen@nG berkata...

panda empok sgt tu yg leh lena tu...ahak

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...