Halaman

Peminat Setia ku..

Ahad, 12 April 2009

PENGALAMAN PERTAMAku...

Ermm..masok bulan 4 nih aku genap 5 bulan.Macam2 pergalaman yang aku rasa.
Pahit manis macam2 rasa.Dah 5 bulan cepat betoi masa berlalu due aku bulan 8.
Uwaa..time 2 aku kena pantang banyak makanan yang sedap2.Tapi aku dah plan
awal2 dh.Aku nak suruh ayah ngan mak buat lemang ngan serunding sebelum aku
bersalin heee...hee..pandai x aku.Aku ada bgtau PANDA tentang cdagan baik aku nih.
Korang nk tau yerr ckp apa."Ala apa susah kita beli ja kat tepi jalan nanti" (hampehkan)
Tobat aku x nak.Dah bertahun aku hidup lemang ngan serunding ayah ngan mak la yg paling "MANToP" yg pernah aku makan.Betoi la PANDA ckp kesian kat ayah ngan
mak lgpn ayah x berapO sihat.Tapi apo guna ada laki tolong la ayah bakaq lemang.

Masa mula2 peknen ujOng bln 12 thn lpas 2 la pgalaman yg x akan aku lupa.
Aku mengalami alah yg teruk sampaikan aku terpaksa berhenti kerja. Apa yg aku makan pasti akan kuar balik termasuk la air.Masa 2 aku rasa teruk sgt.
Nak makan pun jadi takot.Tapi masa dalam alah 2 aku seronok sbb masa 2 aku
d jaga macam budak kecik heee...dunia ana yg pnya la...

2 ulasan:

acik_cute berkata...

yes..btoi srh panda tlg..nak srg acik pun leh hehehe

tuchin berkata...

adess.. idok la skolah luk sekgu ngajo membaca bahser e-lien tu .. so tak paham patah pun teman ..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...