Halaman

Peminat Setia ku..

Rabu, 16 Februari 2011

Rutin Ibu Hamil


Assalamualaikum..
Buat semua kawan blogger semoga berada dalam keadaan sihat hendaknya..
Seperti ibu2 hamil yang lain aku juga tak terkecuali utk sedaya upaya menghadirkan diri dalam setiap sesi temujanji yang dah ditetapkan oleh nurse..
14/02/2011 aku ke klinik changloon repeat scan untuk kandungan 5bln..
Alhamdulillah doc cakap baby sihat & sangat aktif..tapi aku rasa baby tak aktif sgt sbbnya
aku tak rasa sgt baby kick perot aku..tapi bila tgk mesin scan yg macam TV tuh.. baru aku pecaya memang baby sgt aktif berpusing2...doc nk ambik ukuran badan pun susah..


Nih pic goole korang jgn terkejut plk tgk aku putih sangat..


Dan hari nih aku ke klinik tradisi untuk mendapatkan suntikan ATT bagi mengelakkan kancing gigi.. Sebelah tangan terasa sangat kebas..tak sampai 5minit dah terasa kesannya..

6 ulasan:

@e_da berkata...

seronoknya murni dapat peluang tgk baby dalam perut lagi

Murni berkata...

Insyallah eida pun akan laluinya nnti
sabar & jaga kesihatan baik2 k..

LyNn HaMzAh berkata...

seronok kan dapat tgk baby...

Murni berkata...

lynn tuh la best sgt dpt plk doc pompuan..

Cik Wanie Ghani berkata...

bilalah masanya akk nak dpt baby mcm adk nie kan,
huk huk huk

Murni berkata...

sabar akak masanya tiba jgk nnti..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...