Halaman

Peminat Setia ku..

Khamis, 10 Februari 2011

Yehaaa..Dapat Hadiah..


Salam semua..muni harap hari nih semuanya sihat2 hendaknya.. Muni & keluarga semuanya sihat alhamdulillah.. Kemarin muni ada bgtau kat status fb yg muni terlupa bawak pic utk update blog ada tak sapa2 yg perasan sila angkat tangan keh3... So entry untuk semalam akan disiarkan hari nih... Ada kawan kasi coklat untuk muni keh3.. Dia baru balik bercuti dari Pulau Langkawi.. Tara nih la coklat tuh....



Coklat sangat comel berbentuk siput rasa macam x nak makan ja..


Comel kan...

Rumah kami bakal meriah kerana semua family sebelah
incik suami akan pulang ke kampung..
Kemarin kakak incik suami dari P.Langkawi
sudah tiba..


Dan ini jugak dari P.Langkawi..
Terima kaseh kak pidah..

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...